THIS GIRL IS GRADUATED.

         After 5 years of great memories at University, now it's time to say Good bye!  Beginning of a new life( the real one) but at the same time it is the ending of one awesome period. There are lots to say actually. Graduating from English Language and Literature would be the same preference for me, if I had another chance. It's such a magical department that gives you  the perfect vision of life and world. Then, it is only in your hand to direct your life according to your dreams, targets, wishes.
        Now, I feel more adult but at the same time more teenage than before couse I am standing at the very essential corner of life which includes really serious decisions. However, THE BEST IS TO KNOW WHAT TO DO, WHAT TO BE, HOW TO BE KNOWN if you really care that one. 
        There are various photos from my first graduation party and I will share and create a post as soon as possible. This party started in one of the greatest places in Istanbul which is called Su Ada in the middle of the sea, Bosphorus. There we had a wonderful dinner all together with my friends and after midnight, the real party continued in Sortie Club which is again in Bosphorus with a great view of Istanbul. So, keep looking at my blog couse the main photos will be here soon guys! Love you... B.

&

5 yıllık olağanüstü güzel üniversite yılının ardından, veda vakti geldi çattı. Aslında bu hem müthiş bir dönemin sonu iken, aynı zamanda yepyeni bir hayatın( asıl gerçek olanın) başlangıcı evet. Söyleyecek çok şey var inanın. Yine yine gelsem şu dünyaya, ve bir şansım daha olsa, tercihim yine İngiliz Dili ve Edebiyatı okumak olurdu şimdiden söyleyeyim. Çünkü gariptir, insana dehşetengiz bir dünya ve hayat görüşü kazandırmayı başaran büyülü bir bölüm kendisi eğer hakkını veriyorsanız elbette. Sonrasında herşey sizin ellerinizde hayallerinizin, dileklerinizin, ve hedeflerinizin doğrultusunda.
Şu an itibariyle, hem öncesinden çok daha olgun, hem de bir o kadar ergen hissediyorum, çok ciddiyim çünkü yaşam diye adlandırdığımız bu döngünün öyle hassas bir köşesinde dikiliyorum ki, öyle böyle değil barındırdığı o mühim kararlar. Fakat inandığım tek doğru şey vart; EN İYİSİ NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ BİLMEK, NE OLMAK VE OLMAMAK İSTEDİĞİNİ BİLMEK, NASIL BİLİNMEK İSTEDİĞİNİ BİLMEK, ki bu sonuncusunu çok ta takıyorsan eğer.
Mezunıyet partimin ilkinden yüzlerce fotoğrafım var geride sizlerle paylaşmayı bekleyen ve bu hamle en yakın zamanda gerşekleşecek emin olun. Bu eğlenceli gece İstanbul'un en gözde mekanlarından birinde, Boğaz manzaralı denizin ortasındaki Su Ada'da başladı tüm arkadaşlarımızla nefis bir yemek eşliğinde. Ve gece yarısından sonra asıl eğlence yine Boğaz'ın en nadide mekanlarından Sortie'de devam etti. Tabi ki manzara yine bizimleydi bütün gece. Bu yüzden ben derim ki, takipte kalalım, ayrıntıları kaçırmayalım, fotoğrafların devamı çok yakında burada olacak... seviyorum sizi!!   B.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...