One Love Festival 2011

   Festival dediğin hiç biter mi? Bitmez, bitemez! Efes Pilsen tarafından düzenlenen One Love Fest'te de artık fazla bir zaman kalmadı. Festival 2-3 Temmuz tarihlerinde Santralistanbul'da gerçekleşecek.Yine bol danslı ve eğlenceli olacağa benziyor.

Programda da görüldüğü üzere bu yıl, alternatif müzik dünyasından dünyaca ünlü yerli yabancı birçok grup ve müzisyen yer alacak yine festivalde.

Festival girişinde tüm katılımcıların bileklerine takılan bilekliklerde, Efes Pilsen One Love Festival alanında festival  deneyimlerini anında sosyal medyaya taşıyacak temassız iletişim teknolojisine sahip özel çipli bileklikler yer alacak. 
 
Böylece festival alanı içinde kurulan aktivasyon merkezlerinde sadece otuz saniyelik bir işlemle Facebook ve Twitter hesaplarını bileklikleri ile eşleştiren katılımcılar;
 
Özel fotoğraf istasyonlarında çektikleri fotoğraflarını,
Birbirinden eğlenceli deneyimlerini,
Sahnedeki grubun sevdikleri şarkılarını,
 
ve daha pek çok sürpriz aktiviteyi sadece bilekliklerini özel noktalara okutarak hem Facebook’ta hem de Twitter’da paylaşabilecekler.
 
Dünya’da ilk kez bu kadar büyük bir festivalde kullanılacak olan bu uygulama sayesinde, Efes Pilsen One Love Festival sırasında yüz binlerce fotoğraf ve tweet paylaşılacak.
 
Görülen o ki, arkadaşlarınızla, sevgilinizle...vs 2 gün boyunca eğlenceye, müziğe, dansa doyarak harika vakit geçirebileceğiniz bir festival bu yıl One Love. Eğer bu tarihlerde istanbul sınırları içerisindeyseniz, kaçırmayın derim.
Biletler: Biletix'ten temin edinebilir. Öğrenci; 36 tl / Tam; 55.50 tl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...