CANNES CANNES

Cannes der durur herkes, ama kimisi tırnağının dibinden hücrelerine kadar hazırlanırken bu festival için, kimisi ise pek takmaz havalarda yaklaşır tüm bu olan bitene ve bunu nasıl mı yansıtır? Elbette ki kıyafet seçimleriyle. Bu yılki festivalde diğer yıllara oranla daha sade bir şekilde şık olmaya çalışanlar ağır basıyor gibi şimdilik. Şahsen, Uma Thurman bu ana kadar üzerindeki kıyafeti en iyi taşıyan isimlerden birisi. Sade, ve göz yormayan şıklık asıl şıklık, ve seksepalitedir, bunu bilir, bunu söylerim. Bu iddia aynı zamanda içinde 'Dekoltenin teki makbuldür' tezini de doğrular. Tek vuruşla şık ol! Bu sözlerim aynı zamanda mezuniyet vakti gelmiş çatmış, tam kapıda bekleyen tüm yaşıtlarıma da gitsin, çünkü ben de dahil olmak üzere karar vermemiz gereken çok önemli bir husus var. Balo Kıyafeti!!!
İşte nacizane birkaç önerim;
 1) Vücudunuzu tanıyın (eğer bu saate kadar bunu becerememişsenız tabi ki işiniz zor) ve bedeninizi, hatlarını en iyi şekilde gösterecek kıyafeti arayın! Kısacası; bedeninizde en çok beğendiğiniz yer neresi ise,  kıyafette de bunu göz öninde bulundurun.
2) Renk konusunda sakın kendınıze kredi kartı gibi limitler koymayın! Bu yaz Neon çağı unutmayın,, her yer rengarenk, sarının en fosforlusundan, pembenin en çingenesine herşey var! 'Aman Trafik ışıkları gibi oldum' filan demeyin hiç!
3) Eğer minyon tipli biriysenız, ve illa da uzun bir tuvalet giyeceğim diye tutturuyorsanız, karışık, dallı, güllü kumaşlardan desenlerden uzak durun çünkü bu sizi olduğunuzdan da kısa gösterecektir emin olun!
4) Uzun boyluysanız da bunu en iyi şekilde kullanın ve abartıya kaçmaksızın tek kelimeyle 'Şık' dedirtin arkanızdan.Ama hatırlatmakta yarar var, her model herkese yakışmıyor malesef, seçici davranın!
5) Son olarak, en önemlisi, Ne giyerseniz Giyin, o kıyafeti 'SİZİN' yapın! Saçınızla, tacınızla, küpenizle, kolyenizle, aykkabınızla, belki makyajınızla, bir şekilde diğerlerinin arasından sıyrılıp, 'sİZ' olun.

bu konuda bir post daha hazırlarım gibi geliyor bana yakın zamanda, ama şimdilik bu kadar, herkese ve Kendime hazırlık aşamasında bol şans ve Zevk dilerken, peşinden ise nefis bir Mezuniyet ve eğlence diliyorum,, tadını çıkarın...Sevgiler,
B.
Uma Thurman /VERSACE

Salma Hayek / GUCCI

Diana Kruger / CALVIN KLEIN


Jane Fonda / EMILIO PUCCI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...